Koude Voorgerechten
  • Carpaccio van Limousin Rundvlees
  • Carpaccio van zalm met limoen, dikke room en haringkuit
  • Klein stukje vis terrine, waterkers coulis
Warme Voorgerechten
  • Scampi's met groenten en lichte room met bisque.
  • Romige risotto met champignons of asperges (afhankelijk van het seizoen) en Serranoham
  • Cannelloni van zalm Florentijnse stijl
  • Warm voorgerecht geïnspireerd door de chef, afhankelijk van het seizoen
Hoofdgerechten
  • Eendenborst met sinaasappelsaus en jonge oigons a la plancha
  • Ballotine van gevogelte gevuld met champignons, kalfsjus met kruiden en geglaceerde groenten
  • Iberische pruim en tagliata (gekonfijte rucola en tomaat) gebakken met polenta en sterke jus (10 dagen op voorhand te bestellen)
  • Op de huid gebakken zeebaars met een beurre blanc en dragon saus
  • Halfgare zalmgraat béarnaise en zijn pangebakken Luikse saus
  • Cannelloni ricotta en spinazie, tomatencoulis en parmezaancrème
  • Schotel geïnspireerd door de chef in functie van het seizoen
Nagerechten
  • Het duo van streekkazen, Luikse stroop en briochebrood.
  • De warme appeltaart met kaneelijs.
  • De Tiramisu.
  • De chocolade en vanille room koepel.
  • Rood fruit en seizoensfruit.
  • Citroen en seizoensfruit.
  • Het dessert van de chef, afhankelijk van het seizoen.
Opties
  • hoofdgerecht/dessertmenu: 29€ / persoon
  • voorgerecht/hoofdgerecht menu: 32 / persoon
  • Tweede voorgerecht: 10€ / persoon
  • Kaas: 9€ / persoon
  • Seizoenssoep : 4,5€ / Persoon
  • Trou Normand : 3€ / Persoon
  • Stukje cake (op aanvraag)