Koude Voorgerechten
- Carpaccio van Limousin Rundvlees
- Carpaccio van zalm met limoen, dikke room en haringkuit
- Klein stukje vis terrine, waterkers coulis
Warme Voorgerechten
- Scampi's met groenten en lichte room met bisque.
- Romige risotto met champignons of asperges (afhankelijk van het seizoen) en Serranoham
- Cannelloni van zalm Florentijnse stijl
- Warm voorgerecht geïnspireerd door de chef, afhankelijk van het seizoen
Hoofdgerechten
- Eendenborst met sinaasappelsaus en jonge oigons a la plancha
- Ballotine van gevogelte gevuld met champignons, kalfsjus met kruiden en geglaceerde groenten
- Iberische pruim en tagliata (gekonfijte rucola en tomaat) gebakken met polenta en sterke jus (10 dagen op voorhand te bestellen)
- Op de huid gebakken zeebaars met een beurre blanc en dragon saus
- Halfgare zalmgraat béarnaise en zijn pangebakken Luikse saus
- Cannelloni ricotta en spinazie, tomatencoulis en parmezaancrème
- Schotel geïnspireerd door de chef in functie van het seizoen
Nagerechten
- Het duo van streekkazen, Luikse stroop en briochebrood.
- De warme appeltaart met kaneelijs.
- De Tiramisu.
- De chocolade en vanille room koepel.
- Rood fruit en seizoensfruit.
- Citroen en seizoensfruit.
- Het dessert van de chef, afhankelijk van het seizoen.
Opties
- hoofdgerecht/dessertmenu: 29€ / persoon
- voorgerecht/hoofdgerecht menu: 32 / persoon
- Tweede voorgerecht: 10€ / persoon
- Kaas: 9€ / persoon
- Seizoenssoep : 4,5€ / Persoon
- Trou Normand : 3€ / Persoon
- Stukje cake (op aanvraag)